Döma enbart i Skuttli

Från och med imorgon, 2016-08-21, är det möjligt att döma enbart på Skuttli utan att samtidigt skriva på ett protokoll/kladdpapper om klubben ser till att det finns tomma eller vanliga officiella protokoll utskrivna från Skuttli.Anledningen till att detta nu är tillåtet är att när man dömer via Skuttli så sparas en kopia av resultaten till en Dropbox-mapp. Denna uppdateras varje gång ett resultat matas in på Skuttli. Tanken är att om dömningen har påbörjats i Skuttli men inte kan slutföras så kan man använda kopian för att fortsätta dömning på ett officiella protokoll. Man laddar då ner resultaten och skriver ner dessa på de utskriva protokollen och fortsätter att döma som vanligt. Klassen avslutas på Skuttli som vanligt efter avslutad klass, medan om problem uppstått så signeras det fysiska protokollet och efterinmatas därefter på Skuttli inom de vanliga 14 dagarna och arkiveras som vanligt.
Det viktiga är att komma ihåg att arkivera de protokoll som helt döms via Skuttli.

Kopiorna av resultaten hittar ni på någon av adresserna nedan:
* backup.skuttli.se
* www.dropbox.com/sh/in0h8eza1tf0z8a/AACQLxqblUvIxEkv6PYHSJAXa?dl=0
OBS! Viktigt att ni sparar adresserna ovan så att ni ha dessa tillgängliga. T.ex. som bokmärken, mail, papper eller annan lämplig lagring.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *