Betalning av avgifter till SKHRF med hjälp av Skuttli

För att underlätta kring betalning av avgifter till SKHRF(kaninregistreringar, medlemsavgifter och två-kronan) har det gjorts en del justeringar på Skuttli.
Det har tagits fram en rapport som enkelt visar klubben vad som ska betalas varje månad. För att den skall fungera måste man dock se till att hantera starter, kaninregistreringar och medlemskap i Skuttli korrekt.
I stort blir arbetsgången att man en gång i månaden gör en avstämning att datat i Skuttli är korrekt och tar fram en rapport och betalar det som visas på denna. Det är viktigt att man enbart betalar en gång per månad så att det blir enkelt för Liv, Anna, Emma och Melina att stämma av vad som inkommit. Förhoppningsvis kommer det bli enklare för er också :)
Nedan följer en punktlista på hur man går tillväga. Steg 1-5 kan göras oftare en en gång i månaden om man vill. Det viktiga är att det är gjort innan man tar fram rapporten och ska göra en betalning.
1. Gå igenom förgående månads alla tävlingar för klubben och kontrollera att det är rätt antal starter.
2. Gå till kaninregistreringar och välj alla obetalda.
3. Godkänn de kaninregistreringar som betalats under månaden och notera datumet då betalningen inkom.
4. Gå till medlemskap och välj alla obetalda.
5. Godkänn de medlemskap som betalats under månaden och notera datumet då betalningen inkom.
6. Gå in på admin och välj ”Betala till förbundet” och välj månaden och skapa underlag
7. Gör TRE separata betalningar till SKHRFs plusgiro och använd meddelandena i rapporten för respektive avgift.
8. Vänta på nästa månad :)
OBS! När det gäller medlemsavgifter och kaninregistreringar så skall dessa betalas in den månad då medlemmen betalat till klubben. T.ex. om Liv betalar för sitt medlemskap i Juni och hennes medlemskap löper Augusti till Augusti så kommer avgiften för hennes medlemskap till förbundet att hamna på rapporten för Juni.
Dessa rutiner och denna rapport skall användas när ni betalar in för det som skett i augusti. Alltså måste ni kontrollera att datat för augusti i Skuttli stämmer. Skulle det vara fel betaldatum på en kaninregistrering eller ett medlemskap så kan ni bara ångra godkänd av klubb och godkänna på nytt så får ni mata in datumet igen.
Har ni några frågor så är det bara att ni hör av er.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *