TBT – Tillbakablick i Rikshoppet

Ur Rikshoppet nr 3 Juni 2001

Hej alla Jordbor!Otto

Nu är jag allt besviken och känner mig kränkt. Vi här uppe har ju också tillgång till allt som skrivs hos er, ja vi kan gå in i era datorer och läsa vad ni skriver. Där har jag nu läst en del förnedrande skitsnack om mig, bl a på riksförbundets klotterplank. I går hade vi ett möte (med morotsjuice och äpplen) och diskuterade att på allvar strunta i er jordbor och helt enkelt att jag skulle sluta skriva. Jag vill egentligen inte, för jag har ju såååå många fans. Men…jag övertalade Gud och de andra att låta mig göra ett försök till. Jag vill alltså veta vad ni tycker. Skicka brev eller vykort till redaktionen, eller skriv in på riksförbundets anslagstavla. Så fort som möjligt! Nu över till roligare saker!

Jag och några kompisar var ju på SM, du Bosse, du är så rolig när du döper om alla kaninerna. Bra! Det get kaniner alla en tankeställare att ha lättare namn, eller hur! Sedan blev det visst lite tjafs sista dagen, men det verkar höra till hos er. D v s att ni inte kan acceptera domarens utlåtande. Jag har sett många SM och det verkar vara någon varje gång! Nä tacka vet jag seniorhoppningen! Den var bara för bra, Eva Sörensen du e så goo!!! Där ser man människor som är med för att det är kul och inget annat. Inget petande eller sura miner. Småmänniskor!! Se på era föräldrar! Mowitz var ju uppe hos Åsa och fick sitt livs upplevelse! Han beskrev allt i detalj, men det vågar jag inte skriva här. Men hur som helst ur hans matte Åsa kom det en lillmatte! Helt fantastiskt. Så Mowitz har bråda dagar, han pendlar mellan jorden och himlen varje dag. men snart tror han att Åsa och Andreas ska klara av sin avkomma själv.

Vad händer annars hos er som ni bör känna till, hmmm. Jo, förbundsstyrelsen jobbar hårt för att få ut denna tidning och många i förbundsstyrelsen känner sig slitna och inte uppskattade hos medlemmarna. Det är ett hårt jobb de har och kanske inte alltid så roligt, men det blir inte bättre av att ni andra människor inte sköter er som ni ska. Skärpning hör ni!!! Här uppe är allt bra som vanligt, alla är glada och pigga. men vi är oroliga för er där nere. Den berömda avundsjukan håller visst på att ta kål på allt det roligt, eller hur är det??? Nä, det är inget kul att skriva denna gången! Hoppas det känns roligare nästa gång. Om det blir någon…..

Hälsningar St Otto

 

tbt_banner